O nama
Service Support Parts

O nama

SSP DOO je vodeći dobavljač kada su u pitanju visokokvalitetni delovi za rudarsko građevinsku mehanizaciju, a posebni fokus nam predstavljaju delovi za građevinske mašine, delovi za drobilice, gumene trake i rolne za tračne transportere.

Naša prednost je pružanje izvanredne podrške u oblasti mehanizacije i obezbeđivanje pouzdanih i efikasnih delova koji ispunjavaju najviše standarde.

Profesionalnim pristupom,stručnošću i brzinom odgovora, klijentima omogućavamo nesmetan i efikasan rad.

Sa višegodišnjim iskustvom u ovoj oblasti , ponosimo se što smo izgradili snažne partnerske odnose sa vodećim proizvođačima rezervnih delova. To nam omogućava da vam pružimo širok asortiman proizvoda visokog kvaliteta koji odgovaraju raznim modelima građevinskih mašina, drobilica, kao i potrebama u industriji gumenih traka i rolni.

Naš tim se sastoji od iskusnih stručnjaka koji su posvećeni pronalaženju najboljih rešenja za vaše potrebe. Razumemo koliko je važno da vaše mašine budu u dobrom stanju kako bi obavljale posao bez zastoja. Zbog toga smo posvećeni pružanju brzih isporuka i efikasne usluge kako bismo vam pomogli da minimizirate vreme zastoja i povećate produktivnost vaše opreme.

Kvalitet je naš najveći prioritet. Svi naši delovi prolaze rigorozne kontrole kvaliteta kako bismo vam obezbedili pouzdane proizvode koji će izdržati ekstremne uslove rada. Naš cilj je da vam isporučimo delove koji će vam dugoročno služiti, smanjujući troškove održavanja i povećavajući performanse vaših mašina.

Ukoliko tražite pouzdanog partnera za snabdevanje delova za građevinske mašine, drobilice, gumene trake i rolne za tračne transportere, slobodno nas kontaktirajte. Naš tim će vam pružiti sve informacije koje su vam potrebne i pomoći da pronađete pravo rešenje za vaše potrebe.

Vaše poverenje nam je veoma važno i garantujemo vam izuzetnu podršku i profesionalnost u svakom koraku vaše kupovine.

×

Get In Touch

Contact Info

Phone number

(456) 789 10 12

(456) 789 10 15

Email address

demo@gmail.com

indusinfo@gmail.com

Address info

1363-1385 Sunset Blvd Los Angeles